Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: HÖMPPÄJUSSI

21.11.2015 13:17
ONGELMISTA SELVIÄÄ PÄIVÄ KERRALLAAN - ei SEKUNNISA .Vain Päivä Kerrallaan - Vain Elämää ! FRANSISKUS MUNKIN n vuonna 1500 (wikipedia.fi) tekstillä, ohjeilla saa ilmaiseksi tyyneyttä erilaisiin ELÄMÄn ongelmiin - jos haluaa ? :
" Rukoilen tee minusta :
RAUHAsi kanava voidaksen viedä RAKKAUTTA sinne, missä on vihaa.
ANTEEKSI antamuksen missä on vääryyttä.
SOPUsointua missä on eripuraisuuua.
TOTUUTTA missä on valhetetta.
USKOa missä epäilystä.
ILOA missä surua.
VALOA missä on varjoja.
Ennemmin LOHDUTTAA kuin saada lohdutusta.
YMMÄRTÄÄ kuin ymmärrystä.
RAKASTAA kuin odottaa rakkautta.
UNOHTAMALLA itsensä voi ihminen löytää itsensä.
ANTEEKSIANTAMALLA saa - ITSEkin anteeksi. "

Helpotusta Vain Päivä Kerrallaan - Vain Elämää ! FRANSISKUS MUNKIN n vuonna 1500 (wikipedia.fi) tekstillä, ohjeilla saa ilmaiseksi tyyneyttä erilaisiin ELÄMÄn ongelmiin - jos haluaa ?

Nimi: Henkka

06.08.2014 08:36
Totta, jos ei mitään tee nii ei mitään tapahdu, totta tuokin että muutos pelottaa olipa se sitten vaikka parempi kämppä, opiskelupaikka,duuni.... isoukkini sanoia aina sman " Eteenpäin ! " sano Mannerheim - ja ei hyydy

Nimi: Janne

26.06.2014 10:52
Vastuu on myös ittellä

Nimi: Om

15.05.2014 17:53

No, ei huono

Nimi: saku

09.10.2013 14:15
Aika hyvä tuo , kyllä minä tiedän - mutta en tee mitään

Nimi: HUIJJAUS

31.08.2013 12:31
Elämän suurin huijaus on itsensä huijaaminen ja samalla uskoa kaikki höpötykset mitä ihmiset suustaan päästävät - tarkistamatta mitään. Ehkä josku joku ei halua kertoa totuutta jotta itse ei tarvitsis kohdata sitä samaan hintaan. Olemme elämän teatterin näyttelijöitä mutta emme saa siitä palkkaa mutta kyllä muut hyötyvät meistä koska me "ihailemme" heitä heidän höpötyksistään - oma talo on paras "BigBrotherTalo" ja lähipiiri kunnes ikä alkaa ns takoa pikkuhiljaa, puoliväkisin tai väkisin ns kalloon - tosin sekin on turhaa - jos nupissa ei ole sitä ns vastaanotinta kuin kännykkää jossa ei olen virtaa ja liittymä maksamatta ?

Nimi: LUULO ei ole TIETOA

27.04.2013 12:11
Vai onko Luulo sittenkin tietoa koska kaverin "tieto" on aina "luotettavaa" ehkä - kyllä silloin kun Kaveri oikeasti tietää jotain mutta entä jos ei tiedäkään tai kaverilla on jokin syy puhua totuutta vastaan - silloin Tappio on vain sinun - vai kaverin ?

http://keskustelu.suomi24.fi/node/3021263#comment-61260961

Nimi: Eko

17.03.2013 22:43
Hyvä tuo VALO ryhmä oli, ei tarvinnut kun kuunnella toisten kokemuksia

Nimi: jp

30.11.2012 23:19
toi apua nopeasti oli hyvä linkki - kiitos

Nimi: Amigo

28.11.2012 09:06
Juu, mun versio tuosta lätäköstä on että. järjettömyys on sitä, kun toistaa samoja asioita
yhä uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia.Paneeko joku paremmaksi Amigos ?

Nimi: Patalappu

08.11.2012 21:00
Hei ! Sain ajan ja asiani etenee rauhallisemmin eikä jännitä niinpaljon kun ei oo yksin.

Nimi: Antti

18.09.2012 08:13
He puhuvat selkokieltä, ja nyt ymmärrän heidän kokemuksistaan mite mun juttu futaa,olen ehkä uudestaan heihin yhteydessä käyn vinkit läpi , ainakin olo helpottu, velkaneuvojalle olen edelleen jonossa, jono on pitkä mutta empä ole yksin hävettää vähemmän, tällaisia ryhmiä pitäisi olla joka lähtöön kuten spr vapaaehtoiset, suosittelen. Kekka

Nimi: Anna

13.09.2012 09:54
Oli Iltalohjassa juttua tästä ja apua sain. Anna

Nimi: Jopi

19.08.2012 08:46
Joo sain apua heti ennenkuin pääsin velkaneuvojalle, laitoin tekstarin, soittivat ja onhan se niin että joskus täyttyy tehrä jotain, kuulin joskus tällaisenkin - vessaan ei yritetä mennä vaan sinne mennään, harva on jäänyt puolitiehen JOPI

Nimi: Matti K

16.07.2012 17:40

Joo, asiat järjestyy jos itte haluaapi, muitte höpinöitä ei kannata kuunnella koska jos ei ole itte hukkunut niin turha ns terveeltä on mitään kysellä, aivan kuten aikoinaan kyseli apua ryyppäämiseen ryyppykavereiltani, ex ryyppääjä antoi vinkin kokeilla aa ta, löysin netistä palaverit ja sinne on tullut osa perässä näistä minun entisitä ryyppyasiantuntijoistaki, ei kaikilla sytytä. Erohässäkkään on tulossa helpostusta miehille lasten tapaamisista, tutkin en ole vielä menneyt mukaan mutta laki on tulossa , netissä göögletämällä isät lastenasialla

Näillä mennään Make

Nimi: Antti

15.07.2012 12:58
Tämä ei maksa mitään ja ei ole pakko lukea :

Jumala, anna minulle tyyneyttä hyväksyä asiat, joita en voi muuttaa, rohkeutta muuttaa ne jotka voin ja viisautta erottaa nämä kaksi toisistaan.

Antti

Nimi: Liisa

20.05.2012 10:47
Jokainen
joka on pidellyt
aaltojen silittämää
kiveä kädessään

tietää

että jatkuvilla hyväilyillä
on ihmeitä tekevä voima

-Tommy Tabermann

Nimi: Puolison sairastuminen

14.04.2012 17:11
Elämä on yllätyksiä täynnä, voin kertoa, että puolison vakava sairastuminen sotkee myös raha-asiat, itse ja vain yksin ei kannata virastoihin alkaa soittelemaan, juoksemaan, velkaneuvojalle on pitkä jono mutta haen nyt tätäkin kautta apua, lupasivat että vertaistukihenkilö voi kuunnella ja tulla jopa mukaan kun eri virastoissa pitää käydä, varasin ajan jo. Eko

Nimi: Päivä kerrallaan

03.04.2012 11:10
" Minä olen valmentaja, Minä pelaan aina Sinun joukkueessasi ja puolustan aina Sinua, Minä olen aina Sinun puolellasi silloinkin kun huolet painaa pahiten, oli se sitten alakuloa, ahdistusta toisita ihmisistä, rahasta, veloista, sairaudesta - et ole koskaan yksin koska Minä olen kanssasi joka hetki ja joka päivä - päivä kerrallaan !

Oletko koskaan ajatellut, että kaikki mikä koskee sinua, koskee myös Minua? Olet arvokas silmissäni ja rakastan sinua; tästä syystä sinun ohjaamisesi on Minulle erityinen ilo. Kun kiusaukset ja vastustaja syöksyvät päällesi joen virtauksen lailla, tahdon sinun tietävän, että Tämä oli Minulta.

Tahdon sinun tietävän, että heikkoutesi tarvitsee Minun voimaani ja että turvallisuutesi takuuna on lupa antaa Minun suojella sinua. Tahdon sinun tietävän, että kun olet vaikeissa olosuhteissa, ihmisten joukossa, jotka eivät ymmärrä sinua ja torjuvat sinut luotaan, Tämä oli Minulta.

Minä olen Jumalasi, elämäsi olosuhteet ovat Minun käsissäni; et päätynyt asemaasi sattumalta; tämä on juuri se asema, jonka olen sinulle varannut. Etkö pyytänyt Minua opettamaan sinulle nöyryyttä? Ja niin – laitoin sinut juuri siihen ”kouluun”, jossa tätä oppiainetta opetetaan. Ympäristösi ja ympärilläsi olevat toteuttavat Minun tahtoani. Onko sinulla taloudellisia vaikeuksia niin, että selviät juuri ja juuri? Tiedä, että Tämä oli Minulta.

Tahdon sinun tietävän, että rahasi tulevat Minulta, joten turvaa Minuun ja ole Minusta riippuvainen. Tahdon sinun tietävän, että varastoni ovat ehtymättömät ja olen uskollinen lupauksissani. Älköön koskaan tapahtuko, että sinulle kerrotaan kun olet puutteenalainen: ”Älä usko Herraan ja Jumalaasi”. Oletko viettänyt yön kärsien? Oletko erossa sukulaisistasi, niistä, joita rakastat? Sallin tämän, jotta kääntyisit Minun puoleeni ja löytäisit Minussa lohdutuksen ja rauhan. Pettikö sinut ystäväsi tai joku, jolle avasit sydämesi?

Teit suunnitelmia ja sinulla on omat päämääräsi; toit ne Minulle, jotta siunaisin ne. Mutta tahdon sinun jättävän sen kaiken Minulle, tahdon kädelläni ohjata ja opastaa elämäsi olosuhteita, koska olet orpo, et päähenkilö. Odottamaton epäonni kohtasi sinua ja epätoivo valtasi sydämesi, mutta tiedä, että Tämä oli Minulta.Sallin tämän pettymyksen koskettaa sinua niin, että oppisit, että paras ystäväsi on Herra. Tahdon sinun tuovan kaiken Minulle ja kertovan Minulle kaiken. Herjasiko joku sinua? Jätä se Minulle, ole kiinni Minussa niin, että voit piiloutua ”kansojen yhteentörmäyksiltä”. Minä saan oikeamielisyytesi loistamaan valon lailla ja teen elämäsi keskipäivän kaltaiseksi. Tuhoutuivatko suunnitelmasi? Antoiko sielusi periksi ja oletko uuvuksissa? Tämä oli Minulta.

Väsymyksen ja ahdistuksen avulla koettelen uskosi vahvuutta Minun lupauksiini ja rohkeuttasi rukouksessa sukulaistesi puolesta. Miksi sinä et uskonut heidän huoliaan kaitselmuksellisen rakkauteni huomaan?

Koska tahdon sinun tuntevan Minut syvemmin, fyysisen vaivan kautta, älä nurise tätä koettelemusta vastaan, jonka olen sinulle lähettänyt. Äläkä yritä ymmärtää Minun suunnitelmiani ihmisten sielujen pelastamiseksi, vaan taivuta nurisematta ja nöyrästi pääsi Minun hyvyyteni edessä. Haaveilit tekeväsi jotain erityistä Minun vuokseni ja sen sijaan kaaduitkin tuskaisena vuoteeseen. Tämä oli Minulta. "

Nimi: Jussi

01.08.2011 20:38
Raha on meitä vienyt kun piru Einaria. Eilen löysin netistä Stadin Aikapankkiin liittyvän sivun, jossa on linkki taas rahaa käsittelevään elokuvaan. SUOSITTELEN.
Ainakin lohduttaa jos ei auta. Rahan aika on varsin vähissä veikkaan. Kun se loppuu niin silloin väännetään uutta ajattelua monessa päässä. Nyt voi jo harjoitella. http://www.taloudellinenriippumattomuus.com/2010/02/money-fix-dokumentti.ht ml

Nimi: Jussi

01.08.2011 20:21
Raha

Nimi: Ihmisarvoisen elämän voittanut

17.08.2010 10:13
YES! Olen saanut apua ISOON velkaani Kuulasryhmältä.Tehokas ja mukava ilmapiiri.Ei syyttelyä, eikä liikaa utelua.Saa pitää kasvonsa ja tuntea itsensä tärkeäksi,veloista huolimatta(omasta syystä).Uskalla kertoa itseäsi palstalla!Se on taatusti kannattavaa, sanoo velkasaneerausta kokenut mies. Nyt kun sinulla kuitenkin on sivu auki!

Nimi: jussi

23.04.2010 21:17
Hienoa kun nämä sivut on nyt avattu nettiin.
Tervetuloa kansalaiset kirjoittelemaan ajatuksia tänne yhteiseksi iloksi ja tunteiden purkamiseksi. Kyllä kone ajatukset kestää, kunhan pysytään hyvien tapojen rajoissa.
Kaikenlaista mielenkiintoista ja asiaan liittyvää aineistoa voi toimittaa sivuston ylläpitäjälle.

©2019 VERTAISTUKI, APUA, ONGELMA, PIKAVIPPI, VELKA, TUPAKKA, ALKOHOLI, MASENNUS, PARISUHDE, HUUME, PELIRIIPPUVUUS, YKSINÄISYYS, JEESUS LOHJA - suntuubi.com